Ongeloof, bewondering, trots en enorm dankbaar! Zo voelden wij ons zondagavond 22 mei rond de klok van half zeven, op het moment dat we uit de mond van Willem Daalder van de Lions het totaalbedrag te horen kregen van de actie Lions Request!

Drie dagen lang hadden de mannen en vrouwen van de Lions De Liemers, FavorietFM en de Revolutie zich vol zichtbaar enthousiasme een slag in de rondte gewerkt om de actie tot een groot succes te maken. Dat er in de voorafgaande maanden al een hele goede basis was gelegd was ook direct duidelijk: de onderlinge samenwerking liep voortreffelijk en alles was tot in op de puntjes voorbereid. Niets werd aan het lot overgelaten.

Samen met het mooie weer waren de voortekenen tot een mooi succes ruim aanwezig, maar de het uiteindelijk behaalde resultaat was onvoorstelbaar: inclusief de giften van Wilde Ganzen en Stichting2015 zijn we uitgekomen op het recordbedrag van € 31.363,32. Nogmaals: ongeloof, bewondering, trots en enorm dankbaar!

Vanuit de Minke stichting, onze zusterorganisatie UnMundo, maar zeker ook vanuit de kinderen van El Pital in Honduraswillen we iedereen die heeft mee geholpen aan dit grote succes enorm bedanken! De Lions, FavorietFM, de Revolutie, alle sponsoren en alle mensen die een plaatje hebben gekocht. Maar ook de vele mensen die door mond-op-mond-reclame hebben verteld over de actie, onze stichting en de dingen die we doen.

Aan ons de verantwoordelijke maar mooie taak om met deze fondsen de twee praktijklokalen te gaan realiseren. O.a. via deze site en via Twitter zullen we jullie op de hoogte houden van de voortgang en tussentijdse resultaten.

Zevenaar bedankt!!